Nyheter

Vi är Vänsterpartiet Solnas nya styrelse

 

Den 25 mars i år höll vi årets årsmöte för vår förening med stort engagemang från våra ledamöter i KF, våra medlemmar, och särskilt klimatgruppen som gjorde det möjligt för deltagarna att ta sitt klimatavtryck och göra oss medvetna om effekten som vår livsstil har på planeten. 

Förutom att gå igenom vad vi har gjort under året och planera för nästa verksamhetsår har vi också valt en ny styrelse! Här är vår nya styrelse: 

 Kian Shaker: Jag är uppvuxen i Solna och har bott i Hagalund, Skytteholm och nu i  Huvudsta. I höstas gick jag med i denna lokalförening, och hoppade in i  anordnandet  av eventet om 6-timmars arbetsdag som hölls i ABF tidigare i år, vilket  var jättekul! Till  vardags studerar jag fysik och har nyligen upptäckt hur kul det är  med klättring!

Sandra Lindström: Jag är folkhögskollärare av samma anledning som jag  engagerar  mig politiskt: jag brinner för att bygga ett samhälle där alla får samma möjligheter att  utvecklas och må bra. För tillfället är min fritid framförallt uppfylld av  politik, men annars  tycker jag om böcker, katter, mat och skrivande. Jag vill verka för  att skapa ett Solna där  alla är välkomna – inte bara en ekonomisk elit. Det gör vi bäst genom att bygga hyresrätter, skapa mötesplatser, se till att Solnas anställd har goda arbetsvillkor, och att alla får en jämlik och trygg skolgång. I styrelsen vill jag jobba för att utveckla vårt internfeministiska arbete, se till att föreningen fortsätter vara en plats som medlemmarna alltid vill komma tillbaka till och – så klart  – se till att vi vinner valet!

Cecilia Hamilton: Jag är pensionär – jobbar litet extra på Solna bibliotek då och då. Är föreningens medlemsansvarig och intresserad av litet av varje, bl.a. annat klimatfrågor. Sitter som ersättare i Omvårdnadsnämnden.

Rebecca Hedentstedt: Jag heter Rebecca Hedenstedt och det här är nu mitt tredje år som ordförande i V Solna. Jag bor i Skytteholm tillsammans med min sambo och jag jobbar inom socialtjänsten i Hässelby med barn och unga. De politiska frågor som jag brinner mest för är feminism och bostadsfrågor.  Jag tycker att det är oerhört roligt att få chans att vara ordförande i den här partiföreningen. Det finns så mycket engagemang!

 

 

Katrin Persson: Jag heter Katrin, bor i Råsunda i mitt tionde andrahandskontrakt. Brinner för sjukvårdsfrågor och socialpolitik. Jobbar inom beroendesjukvården. Nu sugen på att vinna val och få föreningen att växa. På fritiden styrketränar jag och lyssnar på poddar.

 

 

 

 

Daniel Pérez Wenger: Jag heter Daniel och bor i Bergshamra, jag jobbar som bemanningsassistent samt studerar etnologi för tillfället. Jag gillar frågor om ideologi och organisation men även praktisk politik i frågor som har ett tydligt vänsterperspektiv. På fritiden går jag och ser på AIK, tränar boxning i Narva BK och läser poesi.

 

Kommentarer är avstängda.