På gång

På gång

Här finns information om kommande aktiviteter och om var och när du kan möta oss i Vänsterpartiet för att diskutera politik.

Anmäl dig gärna till [email protected] till alla aktiviteter utöver medlemsmötena. Medlemsmötena är det bara att komma till. Du är välkommen även om du inte är medlem ännu men är nyfiken på Vänsterpartiet.

Torsdag 22 februari: Medlemsmöte
Nu är det dags för vårens första medlemsmöte! Vi träffas för att besluta om våra valfrågor, prata val och träffa den nya styrelsen. Fika för nya medlemmar börjar kl. 17.30. 
➤ Datum: 22 februari
➤ Tid:
18.30-21.00 (fika serveras från 18.00)
➤ Plats:
Västra vägen 9D. Kod: 4919.
Facebookevent

Tisdag 13 mars: Valstudier – första tillfället: Rikspolitik
För att det ska vara enkelt att engagera sig i valet erbjuder vi valstudier för alla våra medlemmar – ny som gammal. Under tre tillfällen kommer du få superkoll på vår politik på lokal-, landstings- och riksnivå och lära dig allt om hur du kan engagera dig i valrörelsen. Stor fokus kommer ligga på diskussioner och att träna på argument och motargument inför valrörelsen. Med valstudierna i ryggen kommer valrörelsen kännas enkel! Vid första tillfället kommer Gustav Olofsson, som jobbar för Vänsterpartiet, prata om partiets rikspolitik. 
Datum: 13 mars
Tid: 18.00-20.00
Plats: Västra vägen 9D. Kod: 4919.
Facebookevent

Onsdagen 14 mars: Möte om skolan 
Vänsterpartiet vill förbättra kunskapen om hur det ser ut på våra skolor i Solna. Vi har därför bjudit in representanter för de båda lärarfacken i staden; Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund. Vi har bett dem hålla var sin kortare inledning om läget idag. Efter det vill vi diskutera oss fram till förslag vi anser kommer kunna förbättra skolan som utbildnings- och arbetsmijöl. Det vi får fram där vill vi använda i valrörelsen. 

Alla är välkomna men vi riktar oss särskilt till dig som arbetar i skolan eller är engagerad i hur skolan bör utvecklas. Har du någon i din bekantskapskrets som delar våra värderingar men (ännu) inte är medlem så ta gärna med den personen också. 

➤ Datum: 14 mars
➤ Tid:
18.00
➤ Plats:
Solnas Stadshus. Stadshusgården 2. Plan 6

Måndag 19 mars: Medlemsmöte
Vi pratar om valet. Tema och ämne meddelas senare. Fika för nya medlemmar börjar kl. 17.30. 
➤ Datum: 19 mars
➤ Tid:
18.30-21.00 (fika serveras från 18.00)
➤ Plats:
Västra vägen 9D. Kod: 4919.

Onsdag 21 mars: Valstudier – andra tillfället: Lokalpolitik
För att det ska vara enkelt att engagera sig i valet erbjuder vi valstudier för alla våra medlemmar – ny som gammal. Under tre tillfällen kommer du få superkoll på vår politik på lokal-, landstings- och riksnivå och lära dig allt om hur du kan engagera dig i valrörelsen. Stor fokus kommer ligga på diskussioner och att träna på argument och motargument inför valrörelsen. Med valstudierna i ryggen kommer valrörelsen kännas enkel! Vid andra tillfället kommer våra toppkandidater till kommunfullmäktige och vår nuvarande gruppledare prata om vår lokala politik och om lokal aktivism.
Datum: 21 mars
Tid: 18.00-20.00
Plats: Västra vägen 9D. Kod: 4919.
Facebookevent

Onsdag 11 april: Valstudier – tredje tillfället: Landstingspolitik
För att det ska vara enkelt att engagera sig i valet erbjuder vi valstudier för alla våra medlemmar – ny som gammal. Under tre tillfällen kommer du få superkoll på vår politik på lokal-, landstings- och riksnivå och lära dig allt om hur du kan engagera dig i valrörelsen. Stor fokus kommer ligga på diskussioner och att träna på argument och motargument inför valrörelsen. Med valstudierna i ryggen kommer valrörelsen kännas enkel! Vid tredje tillfället kommer en inbjuden gäst prata om vår landstingspolitik.
Datum: 11 april
Tid: 18.00-20.00
Plats: Västra vägen 9D. Kod: 4919.
Facebookevent

Måndag 23 april: Medlemsmöte
Tema och ämne meddelas senare. Fika för nya medlemmar börjar kl. 17.30. 
➤ Datum: 23 april
➤ Tid:
18.30-21.00 (fika serveras från 18.00)
➤ Plats:
Västra vägen 9D. Kod: 4919.