sida

Styrelse

Det här är den nuvarande styrelsen för Vänsterpartiet Solna som valdes vid årsmötet 2018.

Ta gärna kontakt med oss i styrelsen genom att mejla [email protected] eller direkt till ordförande [email protected].


Erik Järvelä
Ordförande
Ledamot i Kompetensnämnden och Solna vatten
Mejladress:
[email protected]
Telefonnummer: 076-771 18 73

Rebecca Hedenstedt
Vice ordförande
Ledamot i kommunfullmäktige

Jag bor i Skytteholm tillsammans med min sambo och vår son, och jag jobbar inom socialtjänsten i Hässelby med barn och unga. De politiska frågor som jag brinner mest för är feminism och bostadsfrågor.  

Mejladress: [email protected] 

 

Kian Shaker
Styrelseledamot

Jag är född och uppvuxen i Solna och har bott i Hagalund, Skytteholm och nu i Huvudsta. För två år gick jag med i denna lokalförening, och hoppade in i anordnandet av eventet om 6-timmars arbetsdags som hölls i ABF 2017, vilket var jättekul! Till vardags doktorerar jag i fysik och har nyligen upptäckt hur kul det är med klättring!

Mejladress: [email protected] 

 Ayda Shaker

Styrelseledamot
Internfeministiskt ansvarig
Ledamot i Omvårdnadsnämnden

Jag är uppvuxen i Solna och bor nu i Huvudsta. Jag är läkare och håller på att bli specialist i geriatrik, dvs äldres sjukdomar. Några av mina politiska hjärtefrågor är vinster i välfärden, antirasism och 6 timmars arbetsdag.

Mejladress: [email protected]


Daniel Pérez Wenger

Styrelseledamot
Studieansvarig
Jag heter Daniel och bor i Bergshamra. Jag jobbar som verksamhetsledare på FOLK i Skärholmen. Jag gillar frågor om ideologi och organisation men även praktisk politik i frågor som har ett tydligt vänsterperspektiv. På fritiden går jag och ser på AIK, tränar boxning i Narva BK och läser poesi.

Mejladress: [email protected]

Leif Åsbrink López
Styreledamot
Ledamot i Trygghetsrådet

Jag är född och uppvuxen i Blue Hill i Hagalund och är motståndare till vinster i välfärden och rasismen i samhället. Jag är auktoriserad socionom och psykoterapeut och arbetar som institutionsföreståndare och som socialsekreterare i Stockholm stad. Jag ha arbetat inom socialt arbete i snart 20 år.

Mejladress: [email protected]

Susanne Svärd
Styrelseledamot

Jag är 53 år och jobbar som undersköterska på Radiumhemmet, Karolinska sjukhuset.  Jag flyttade till Råsunda i somras där jag bor med min make. Jag har två vuxna barn och är intresserad av kultur, sport och (tåg-)resor i Europa. Jag gick med i partiet 2014 och är särskilt engagerad i klimat- och miljöfrågor, vinster i välfärden och 6-timmars arbetsdag. 

Mejladress: [email protected]

 

 

Kopiera länk